Ammattilaiselta ammattilaiselle
PALVELLAAN PAREMMIN

Huolto

Palvelu

Jo vuodesta 2003 asiantuntevaa ja joustavaa huoltopalvelua.

Asiakaslähtökohtainen palvelu on yksi H-plus huollon kulmakivistä, joka luo tukevan pohjan asiakastyytyväisyyteen.

Mottomme on palvella paremmin joka päivä. #palvellaanparemmin

Paikallinen osaaminen

Paikallinen huoltopalvelu, ammattikeittiölaitteissa, pesulalaitteissa ja kodinkoneissa ovat H-Plus huollon tukipilareita. Koko Suomen kattava huoltopisteiden palveluverkosto takaavat sen, että asiakkaat saavat nopeaa palvelua eivätkä joudu maksamaan turhasta.

Yhteyshenkilönäsi on H-Plus huollon vastaanotto, joka vastaa asiakaskontakteista ja huoltoresurssien ohjaamisesta. Omien resurssien täydentäjänä H-Plus käyttää valikoituja huoltoliikkeitä, jotka toimivat työnjohdon alla asetettujen edellytysten ja vaatimusten mukaisesti.

Ennakoiva huolto

Säännöllisesti tehdyt ennakkohuollot tuovat keittiölle varmuutta ja auttavat hallitsemaan kustannuksia. Ennakkohuollon yhteydessä kuluvat ja ikääntyvät osat vaihdetaan uusiin ja laitteen toiminta tarkastetaan mahdollisten piilevien vikojen varalta. Laitekohtaisesti määritellyt ennakkohuolto-ohjelmat sisältävät mm. tarkistuksia, mittauksia, puhdistuksia ja komponenttien vaihtoja. Optimaalinen ennakkohuoltoväli määritellään aina keittiökohtaisesti laitteiden käyttöasteen ja iän mukaan.

Huollon tilaaminen

Yhteyden saaminen H-Plus-huoltoon on tehty sinulle helpoksi.

Käytössäsi on valtakunnallinen puhelinnumero 010-524 6545, johon voit soittaa paikallispuhelun hinnalla.

Voit tilata huollon myös sähköpostitse osoitteesta h-plus@h-plus.fi

Comenda
Lainox
Elframo
Curtis